AJATTOMAT VIISAUDET

Tieteiden saavutukset ovat huimia osoituksia ihmisen älyllisestä evoluutiosta. Mutta jotain on pielessä, kun niin suuri osa ihmisistä voi huonosti.

  • Onko henkisyys jäänyt materialismin jalkoihin?
  • Onko mielenrauha jäänyt kiireen ja uhkien jalkoihin?
  • Tutkimusten mukaan viimeisten 30 vuoden aikana ihmisten empatiakyky on heikentynyt 48 %.
  • Mitä tapahtuu ihmisyydelle, jos tekninen kehitys tekee meistä aivokoneita kuten muutamat asiantuntijat ennustavat?

Nykypäivän tutkimukset osoittavat, että eläinlajit voivat saada takaisin ominaisuuksia, jotka niiden esivanhemmat menettivät miljoonia vuosia sitten. Olisiko syytä – evoluution tapaan – ottaa pari askelta taaksepäin, arvioida tarkemmin elämän kokonaisuutta ja perehtyä ihmisen elämän ajattomia viisauksiin?

Mielenrauha ei löydy hälinän eikä kiireen keskeltä. Tietoa on saatavissa valtavat määrät, mutta itse mielenrauha löytyy vain meistä itsestämme. Se on osa sydämen ajatonta viisautta.

Tilapäisen hyvänolon voi saavuttaa monella tavalla. Mutta todelliseen mielenrauhaan ei ole oikopolkuja. Sinne johtaa tie, joka löytyy hiljaisuudessa. Tie levenee ja sen kulkeminen helpottuu käytössä.

Ihmisellä on aina ollut ja tulee aina olemaan sisimmässään mielenrauhaa. Se on osa elämän energiavärähtelyä, josta flow -tila antaa pienen maistiaisen. Eräs osallistuja kertoi rentoutumisharjoituksen jälkeen: ”Se oli kuin unitila. Olin kaukana poissa, mutta havaitsin ympäristön tapahtumat.”

Joulu on hiljentymisen aikaa. Tästä linkistä löydät joululahjan, jonka avulla voit kokeilla rentoutumista mielenrauhan löytämiseksi ja vahvistamiseksi.

Mielenrauha ja hyvä olo lisääntyvät ihmisten välisissä aidoissa kohtaamisissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *