Henkisyys

ELÄMÄN TARKOITUS

En usko sattumiin. Ihmisen elämällä on tarkoitus, vaikka tiede ei ole sitä selvittänyt ja materialistisen maailmankuvan edustajien mielestä mitään tarkoitusta ei ole olemassa. Fyysisesti tarkoitus on elämän jatkuminen (evoluutio), mutta henkisesti edes uskonnot eivät pysty antamaan yksiselitteistä vastausta. Videon tavoitteena on kyseenalaistaa perinteisiä uskomuksia ja yhdistää nykypäivän tieteen ja uskontojen näkemyksiä.

Kaksi palautetta: Veli-Matti P: Nyt on sinulta niin täydellinen ja syvällinen tosi julkaisu, että sitä pitää katsoa, kuunnella ja samalla pohtia uudestaan ja uudestaan. Jotenkin sisimpäni yhtyy jokaiseen ajatukseesi. Olen itse paljon pohtinut tuota olemisen tarkoitusta. Kun ymmärtää tuon suunnitelman, niin tarkoitus on tekoja, liikettä ja ajattelua. Eki V: Tämä videosi oli aivan upeaa kuunneltavaa ja katseltavaa. Tilasin kirjasi ”En usko sattumiin” e-kirjana, koska haluan kuulla lisää.

Alfa TV:ssä keskusteltiin elämän tarkoituksesta. Katso tästä.PUHE HAUTAJAISISSA


Pidin yllättäen kuolleen ystävämme (40 v) hautajaisissa puheen, jonka lähtökohtana on, että elämä on muutakin kuin syntymän ja kuoleman välinen fyysinen tapahtuma.

Monet kärsivät jopa vuosia läheisen kuoleman jälkeen huonosta omastatunnosta. Mielessä pyörii ajatuksia olisiko kuolema voitu estää tai ”mitä olisi pitänyt tehdä toisin”. Elämän syvällisempi ymmärtäminen vähentää tätä syyllisyyden tunnetta.

Kuoleman kohtaamisen jälkeen on tärkeä hankkia tietoa ja selvittää mitä voi tehdä surun ja tuskan vähentämiseksi. Ehkä kirjat ym. auttavat myös ymmärtämään mitä kuolema on ja mikä on sen syvällisempi tarkoitus. Yhtä tärkeä on saada kokemuksia eli tehdä jotain mielenrauhansa palauttamiseksi. Linkissä on ilmainen rentoutumisharjoitus, joka oikein tehtynä voi auttaa henkisen tasapainon löytämisessä.

Lue ohjeet huolella, jotta harjoitus onnistuu.


E-KIRJAT

CAMPWIRE

En usko sattumiin, konsultin testamentti

Isän suru

Kuoleman kohtaaminen käytännössäPAINETUT KIRJAT

EN USKO SATTUMIIN, konsultin testamentti

Kirja käsittelee viittä elämän kannalta merkittävää teemaa:

  • johtaminen ja vallankäyttö luovat ihmisten ja maapallon tulevaisuuden,
  • fyysinen ja henkinen ovat samaa kokonaisuutta,
  • kirkon mahdollisuudet ja uusi rooli,
  • Suomi edelläkävijänä,
  • käytännön keinoja itsensä kehittämiseksi ja mieleen tasapainon saavuttamiseksi.

Lisätietoa kirjasta…

* Hinta 24,50 €, tilaus osoitteesta spiik (at) spiik.fi. Lähetyskulut painon mukaan, alkaen 8 €.
* Kirja saatavana myös kirjakaupoista
* Löytyy kirjastoista.


KUOLEMAN KOHTAAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ

Kirja kertoo kahdeksan vuoden matkasta, joka vapautti tuskasta. ahdistuksesta ja pelosta, jotka sai aikaan 20 v tyttären menettäminen oman käden kautta. Kirja tarkastelee rehellisesti uskomuksia ja erilaisia selviämisen keinoja, joiden avulla läheinen ja ammattiauttajakin saa uusia näkökulmia kuolemaan ja joilla voi auttaa itseään ja surevaa ihmistä. Kirjoittajan esimerkit ja omakohtaiset kokemukset tekevät kirjasta syvällisemmän ja käytännönläheisemmän kuin teoreettiset oppaat.

Lisätietoja kirjasta…

Hinta 19 €, tilaus osoitteesta spiik(at)spiik.fi. Lähetyskulut painon mukaan alkaen 8 €.
Tai tilaa suoraan kustantajalta Mediapinta Oy.ISÄN SURU

Kirjasta: ”Saatan ravistella mielipiteilläni yleisiä käsityksiä ja perinteisiä uskomuksia kuolemasta. En tee sitä osoittaakseni olevani oikeassa, vaan jotta kuolemaa ja sen kohtamista uskalletaan käsitellä rohkeammin ja avoimemmin.” Kuolema ei ole tabu, josta ei saa puhua. Se on osa elämää ja maailmankaikkeuden liikettä.

Huonoin vaihtoehto on lukita tuska sydämeen ja vain jatkaa eteenpäin. Suru syö ihmistä sisältä päin. Henkisen energian väheneminen tekee kehon alttiiksi eri sairauksille. Aidon elämänilon löytäminen voi silloin olla vaikea tai jopa mahdotonta.

Lisätietoa kirjasta… lue lukijoiden palautteita. Moni on saanut apua omaan suruprosessiinsa, kun on voinut kulkea kirjan viitoittamaa tietä surun läpi ja löytänyt sen alta enemmän henkistä tasapainoa ja paremman itsensä.

Hinta 24 €, tilaus osoitteesta spiik(at)spiik.fi. Lähetyskulut painon mukaan alkaen 8 €.
Tai tilaa suoraan kustantajalta Mediapinta Oy.


STEVE JOBSIN VIIMEISET SANAT
Ilta-Sanomat 20.12.2020: Steve Jobs hylkäsi esikoisensa ja kiisti olevansa tämän isä. Myöhemmin paljastui, miten karusti hän kohteli tytärtään. Steve Jobs jätti lapsilleen vain murto-osan miljardiomaisuudestaan. Osa Jobsin lapsista on pitänyt matalaa profiilia, kun taas osa on laukonut julkisuudessa suorat sanat ihaillusta isästään.

KIRKKO, USKO JA USKONTO

Kirkkoon, kirkon johtamiseen, viestintään ja uskoon liittyviä kirjeitä ja kirjoituksia.