Kirjat

E-KIRJAT


TIIMITYÖSKENTELYÄ KÄYTÄNNÖSSÄ

Tiimityöskentelyn perusidea on ajaton. Kautta aikojen ihmiset ovat yhdistäneet voimansa ja tehneet yhteistyötä. Oikein rakennetussa tiimityössä toteutuu sekä kurinalainen tuloksen tekeminen että työskentelyn ja menetelmien luova kehittäminen, jonka seurauksena viisaus ja osaaminen lisääntyvät. Kirja tarkastelee johtamista käytännön esimerkein aina käskemisestä itseohjautuvuuteen.

Katso video tiimityöskentelystä

Osta kirja, hinta 18.50 €


NEUVOTTELUISSA ONNISTUMINEN

Neuvottelut ratkaistaan tosiasioiden pohjalta. Näin kuvitellaan. Yllättävän usein on kuitenkin kysymys neuvottelijoiden osaamisesta ja vaikuttamisen taidosta; kyvystä luoda ilmapiiri, jossa asioiden käsittely sujuu joustavasti ja neuvottelijat ovat samalla aaltopituudella.

Katso video neuvottelutaidoista

Osta kirja, hinta 22.50 €PAINETUT KIRJAT

EN USKO SATTUMIIN

Johtaminen ja uskomukset ovat tuoneet meidät tähän hetkeen. Johtaminen, vallankäyttö ja uskomukset tulevat myös ratkaisemaan ihmisten ja maapallon tulevaisuuden.

Kirja tarkastelee sekä elämää että johtamista suoraan ja kriittisesti. Erityisesti vallassa olevien – mutta myös kaikkien ihmisten valinnoista on kysymys, jotka liian usein perustuvat enemmän itsekkyyteen ja uskomuksiin kuin tietoon ja terveeseen järkeen.

Kirjasta: ”Kaikki kertomani henkilökohtaiset kokemukset sekä tapaukset työstäni ovat totta. Kerron myös käsityksistäni ja johtopäätöksistäni ikään kuin nekin olisivat totta. En kuitenkaan halua todistaa mitään, vaan tavoitteeni on synnyttää pohdintoja ja keskusteluja. Henkinen tie on mystiikan ja salaisuuksien tie, mutta avoimelle mielelle ovet avataan.”


Kirja käsittelee viittä elämän kannalta merkittävää teemaa:

  • johtaminen ja vallankäyttö luovat ihmisten ja maapallon tulevaisuuden,
  • fyysinen ja henkinen ovat samaa kokonaisuutta,
  • kirkon mahdollisuudet ja uusi rooli,
  • Suomi edelläkävijänä,
  • käytännön keinoja itsensä kehittämiseksi ja mieleen tasapainon saavuttamiseksi.

Lisätietoa kirjasta…

* Hinta 24,50 €, tilaus osoitteesta spiik (at) spiik.fi. Lähetyskulut painon mukaan, alkaen 8 €.
* Kirja saatavana myös kirjakaupoista
* E-kirja Ellibs 26,45 € Campwire 22.50 €
* Löytyy kirjastoista.

HYVÄ KIRJE, tieni Hyvä Kirje -kilpailun voittajaksi
Miten saadaan sanoma perille?

Viestinnän laadulla on merkitystä on välineenä sitten kirje, sähköposti, tekstiviesti tai muu. Kirja kertoo todellisten esimerkkien avulla kirjeiden käyttämisestä viestinnän välineenä. Se on myös kirja positiivisesta ajattelusta.

Nykypäivänä henkilökohtainen kirje toimii entistä paremmin, koska sellaisen saaminen on harvinaisuus.
Hinta 10 €, tilaus osoitteeseen spiik(at)spiik.fi
Lähetyskulut painon mukaan, alkaen 8 €