ARVOISA KANSANEDUSTAJA

Oheisena on kirja kesälukemiseksi.

Tehtäväsi on nykyolosuhteissa erittäin vaikea. Jo pelkästään korona asetti aivan uusi haasteita ja sekoitti monet hyvät suunnitelmat. Kohtasimme kaikki ongelmia, joihin tiede ja aikaisemmat kokemukset eivät tarjonneet valmiita ratkaisuja.

Tieteiden saavutukset ovat huimia osoituksia ihmisen älyllisestä evoluutiosta. Mutta jotain on pielessä, koska suuri osa ihmisistä voi huonosti ja mielenterveysongelmat ovat kasvussa. Onko henkisyys jäämässä pysyvästi materialismin jalkoihin? Mitä tapahtuu ihmisyydelle, jos tekninen kehitys tekee meistä aivokoneita kuten asiantuntijat ennustavat?

Nykypäivän tutkimukset osoittavat, että eläinlajit voivat saada takaisin ominaisuuksia, jotka niiden esivanhemmat menettivät miljoonia vuosia sitten.

Pitäisikö meidän – evoluution tapaan – ottaa pari askelta taaksepäin, pysähtyä kuuntelemaan itseämme, arvioida tarkemmin elämän kokonaisuutta ja palauttaa mieleen elämisen ajattomia viisauksia?

Haastan kirjassa kaikki valveutuneet ihmiset pohtimaan ihmiselämän todellisuutta. Erityisesti kutsun tähän tehtävään rohkeita nuoria ja myös vanhempia, jotka jo nyt kyseenalaistavat vanhoja uskomuksia ja perinteisiä johtamiskulttuureja. Jotka haluavat ymmärtää ihmisenä olemisen syvemmällä tasolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *