AJATTELE POSITIIVISESTI – OIKEASTI

Myönteisen ajattelun ympärille on rakennettu paljon ohjeita ja harjoituksia, jotka piristävät hetkeksi, mutta saavat harvemmin aikaan pysyviä muutoksia. Täyttä huuhaatakin löytyy.

Todellisuudessa positiivinen ajattelu on viisas ja syvällinen elämänasenne, johon liittyy aito hetkessä oleminen ja tietoisten valintojen tekeminen.

Positiivinen ajattelu ei ole pilvilinnojen rakentamista – tosin siihen liittyy usein lapsenomainen unelmoimisen taito ja riemuitseminen pienistäkin asioista. Negatiivinen ajattelu vetoaa yleensä realismiin ja järkeen tarkoittaen ”ei onnistu” ja että elämä on kurjaa ja täynnä ongelmia.

Jos joku ajattelee mistä tahansa asiasta positiivisesti ja toinen negatiivisesti, molemmat ovat oikeassa. Vain tarkastelukulma on eri, mutta vaikutus ongelmien ratkaisemiseen, elämäniloon, fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin on merkittävä.

Katso tästä esittely verkkokurssista ”Luo tulevaisuutesi – mielen voima”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *