Nuorten johtaminen

Y-sukupolvelle pomo on enemmän henkilökohtainen valmentaja kuin auktoriteetti

Kommenttini

Täysin samaa mieltä. Valitettavasti vielä on paljon esimiehiä, jotka eivät sitä tajua eivätkä halua oppia. http://www.spiik.fi/wp/?p=403

Ote artikkelista: ”Ennen tyydyttiin johtamisessa vähempään. Riitti kun esimies oli läsnä, johti toimintaa, vastasi kysymyksiin ja antoi joskus palautetta. Työmarkkinoille tulevat nuoret vaativat enemmän. He odottavat esimieheltä henkilökohtaista ohjausta ja kiinnostusta. He haluavat tietää miksi organisaatio on olemassa ja mitä strategiat ja pelisäännöt tarkoittavat heidän työssään. He haluavat suunnitella työnsä itse ja sopia selkeistä ja vaativista tavoitteista, joiden saavuttamiseen esimies kannustaa ja samalla valmentaa tuleviin tehtäviin. Uusi sukupolvi motivoituu johdosta, joka arvostaa tekijöitään, panee itsensä likoon, kommunikoi avoimesti, toimii esimerkkinä yrityksen arvoista, sietää kritiikkiä ja ottaa siitä opikseen.”

Samaa tukee Turun Seudun Ekonomit ry:n lehdessä julkaistu kirjoitus.
http://www.spiik.fi/wp/?p=415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *