Onnellisuus töissä

LinkedInissä keskustellaan asioiden mittaamisesta ja onnellisuudesta.

Kommenttini

Oman arvon tunteminen (ja merkityksen kokeminen yhteisössä) on yksi voimakkaimmista motivaatiotekijöistä, joka jatkuessaan voi muuttua jopa intohimoksi.

Jokainen keksintö maailmassa on tulosta ihmissydämessä piilevästä intohimosta – luonnontieteessä, lääketieteessä, urheilussa, taiteessa… Intohimo (sisäinen energia) on murtanut ja tulee aina murtamaan mielikuvituksen rajoja.

Valmennuksessa oli erittäin asiakeskeinen päällikkö, joka keskittyi vain asioihin ja vaati tuloksia. Kun hän ymmärsi motivaation syvimmän olemuksen, kiinnitti hän johtamisessaan enemmän huomiota ihmiseen. Kehityskeskustelut olivat hänestä olleet turhanpäiväisiä jaaritteluhetkiä. Nyt hän valmistautui niihin miettimällä kysymyksiä, jotka kiinnostivat keskustelijaa enemmän kuin häntä. Lisäksi hän opetteli aitoa kuuntelemista.

Esimiesvalmennuksen seurantatilaisuudessa vuoden kuluttua kysyttiin jokaiselta mitä opit viimeksi? Päällikön vastaus: ”Minullakin on sydän!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *