Vältä keskinkertaisuutta

LinkedInissä keskustellaan aiheesta.

Kommenttini

Robert Townsend totesi aikainaan: ”Jos et hoida jotain asiaa erinomaisesti, älä tee sitä ollenkaan. Sillä jos se ei ole erinomaista, niin se ei myöskään ole kannattavaa tai edes hauskaa. Jos et tee työtä siksi, että se on kannattavaa tai hauskaa, niin miksi hitossa sitten teet mitään?”

Toisaalta on aina syytä arvioida tavoite ja keinot; takkaa ei kannata lämmittää teakilla kun tavallinen halkokin antaa lämpöä.

Tähän liittyy myös priorisointi, jota Jouko korostaa. Esim. asiantuntija pystyy uppoutumaan mielenkiintoiseen yksityiskohtaan ja tekemään jopa yli 100 %. Seurauksena voi muiden töiden aikataulut pettää ja itselle syntyä stressiä ja muille ongelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *