KAIKKI PALAUTTEET EIVÄT AINA OLE POSITIIVISIA

Lähettäjä: Jesse James <[email protected]>
Päivämäärä: lauantai 17. huhtikuuta 2021 klo 13.29
Vastaanottaja: Karl-Magnus Spiik <[email protected]>
Aihe: bullshit

Harvinaisen perseestä luennot mitä pidät. Yritykset ei oo mitään penaalin terävimpiä kyniä kun haaskaavat rahaa konsultointi paskaas.

Vastaus 17.4. 2021

Kiitos palautteesta. Meitä on moneksi – kuten on tapana sanoa, ja onneksi kaikille riittää tilaa ja ajatteleminen on vapaata.

Samalla asenteella varustettuja ihmisiä on joskun seminaareissa. Kieltämättä haaste on silloin suuri. Olisi mielenkiintoista tietää miten sinun tapainen ihminen edes löysi sivuni?

 Tässä on uunituore toisenlainen palaute – työelämän ulkopuolelta. https://www.spiik.fi/kms/wp-content/uploads/2021/04/Palaute-verkkokurssista.pdf

Lähettäjä: Jesse James <[email protected]>
Päivämäärä: lauantai 17. huhtikuuta 2021 klo 14.44
Vastaanottaja: Karl-Magnus Spiik <[email protected]>
Aihe: Re: bullshit

Ihanaa 🙂 Enjoy of deeply analisations 🙂

Vastaus 18.4.2021

Olet rohkea, kun lähetät rajun palautteen. Mutta löytyykö kanttia kertoa kuka olet sen sijaan että piiloudut salanimen taakse?

Olemmeko ehkä tavanneet jossain menneisyydessä? Vai oletko ollut jossain seminaarissa? Olenko ehkä loukannut sinua? Jos näin on, voisimme keskustella ja voisin pyytää anteeksi. 

Olen urani aikana muutaman kerran joutunut poistamaan osallistujan seminaarista. Kun asioista on ryhdytty puhumaan avoimesti niiden oikeilla nimillä, on heistä purkautunut jokin käsittämätön viha minua ja tilaisuutta kohtaan, vaikka emme ole koskaan ennen tavanneet. En ole silloin voinut käsitellä asiaa valmennuksen tilaajan asettaman tavoitteen ja rajallisen aikataulun takia. Eikä sellaisia tapauksia edes hoideta suuressa ryhmässä. Onko jotain tällaista taustalla?

Minulle olisi tärkeä tietää, mikä sai sinut lähettämään bulshit -viestin. Onko se ollut joku seminaari, verkkokurssi… vai mikä? Voisin ehkä ymmärtää ja oppia siitä jotain. 

Olen urani aikana saanut  paljon positiivista palautte valmennuksista. Yksi merkittävin oli vuonna 2004 kun Liikkeenjohdon Konsultit (LJK) ry esitteli Finlandia talossa Suomen parhaiten onnistuneet konsultointiprojektit ja oma projektini oli yksi niistä. Olen myös ollut pari kertaa konsulttikilpailuissa kolmen parhaan joukossa. Lisäksi muutama asiakasyritys on voittanut Suomen Laatupalkinnon esihenkilöiden valmennusten jälkeen, joissa valmennusten tavoitteena oli sama kuin kilpailun kriteerit eli johtamistaidon ja sitä kautta toiminnan kehittäminen.

En siis tule muuttaman työskentelytapaani ellet anna siihen jotain konkreettisempaa.

****

Jesse James ei enää vastannut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *