Tulokseen Tiimityöllä

Tulokseen tiimityölläFilosofian tohtori ja aivotutkija Pekka Korkala:

”Tiimi kirja on todellinen helmi nousten selvästi omaan näkyvyyteensä alan hyvin kirjavan tarjonnan joukosta. Se on arvokas teos.”

Tulokseen tiimityöllä on kirja aidosta suomalaisesta tiimityöskentelystä. Se on tärkeä opas jokaiselle nykypäivän työelämässä. Kirjassa on satoja käytännönläheisiä ideoita ja ratkaisumalleja jopa päivittäiseen käyttöön. Jos tiimissä tehdään yksikin kehittämistoimenpide niiden pohjalta, on kirja todennäköisesti maksanut jo itsensä takaisin.

TÄSTÄ E-KIRJAAN

Kirjan takakannen teksti:

Tiimi- ja yhteistyö ovat yrityksen menestyksen kannalta välttämättömiä toimintatapoja. Niiden avulla yritykset ja organisaatiot pystyvät kohtaamaan tulevaisuuden haasteet, lisäämään henkilöstönsä sitoutumista ja tekemään organisaatiostaan tehokkaasti ja joustavasti toimivan joukkueen. Yksittäisen ihmisen työpanos on yksi pala tiimin ja koko organisaation palapelissä, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Työyhteisön haasteena on oppia toimimaan nykyolosuhteissa niin, että työskentely on tuloksellista ja ihmiset voivat hyvin.

Tulokseen tiimityöllä selvittää tiimityön perusideoita ja edellytyksiä. Se kannustaa lukijaansa toimimaan tiimin jäsenenä painottaen yhteistyötä sekä vastuuta omasta ja tiimin työstä. Lisäksi kirja ohjaa käynnistämään, organisoimaan ja johtajamaan tiimityöskentelyä. Kirjassa on lukuisia ohjeita ja käytännön ratkaisumalleja siihen, miten tiimityön sudenkuopat vältetään. Kirjassa annetaan myös yli 60 suomalaista esimerkkiä tiimityön onnistumisesta ja epäonnistumisesta.

Tulokseen tiimityöllä sopii kaikille yksityisille ja julkisille organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita tiimittöyskentelyn kehittämisestä. Se on kattava tiimityön perusteos yritysjohdolle, esimiehille ja kaikille tiimien jäsenille.

Kirjan kirjoittaja, Karl-Magnus Spiik, on ekonomi ja liikkeenjohdon konsultti (LJK). Hänellä on yli 28 vuoden kokemus johtamisen ja yhteistyön valmentamisesta, sekä yli 20 vuoden kokemus tiimityöskentelyn käynnistämisestä yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa.

Kenelle kirja on suunnattu?

  • Kaikille tiimien jäsenille, jotta he ymmärtävät mitä tiimityö on, ja mitä jäseneltä odotetaan tiimissä.
  • Tiimien vetäjille, jotta he ymmärtävät mitä tiimityö on ja osaavat ohjata tiimin työskentelyä oikein. Kirjassa on useita ”rautalankamalleja”, joiden avulla tiimit voivat itse arvioida toimintaansa, organisoida tiimipalaverinsa, selkeyttää vastuualueitaan, ratkaista ongelmiaan jne.
  • Johdolle, esimiehille, koulutus- ja henkilöstöpäälliköille, jotta he ymmärtävät mitä tiimityö on käytännössä, ja osaavat asettaa reaalisia tavoitteita tiimityön kehittämisessä sekä johtaa tiimiorganisaatioita oikein.
  • Opettajille ja opiskelijoille, jotka haluavat perehtyä tiimityön teoriaan ja käytännön todellisuuteen.

Kirjan taustana on yli 20 vuoden kokemus johtamisen, yhteistyön ja työskentelykulttuurien kehittämisestä. Kirjoittaja on törmännyt ja törmää edelleen erilaisiin ja jopa virheellisiin käsityksiin tiimityöstä. Monissa organisaatioissa hukataan resursseja, sekoitetaan järkevää toimintaa ja jopa pilataan ilmapiiriä väärillä toteutuksilla.

Tilaa kirja

E-KIRJAN TILAUS

Katso myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *