Ajan ja energian hallinta

Ajan ja energian hallinta on yksi tärkeimmistä osaamisen alueista, kun tavoitteena on tehokas, joustava ja innostava työskentely sekä henkilökohtainen jaksaminen. Verkkokurssissa on lukuisia käytännön ideoita ja ratkaisuja, jotka sopivat soveltaen kaikkeen tekemiseen (työ, opiskelu, urheilu, harrastus…). Lisäksi kurssi selvittää miten voit työskennellä siten, että päivän päätteeksi olet tyytyväinen ja jopa innostunut? Samat perusideat toimivat myös kotona ja vapaa-ajalla.

KATSO TÄSTÄ ILMAINEN ALOITUSJAKSO päivittäisestä ajanhallinnasta.

Tilaa koko verkkokurssi tai osia siitä [email protected]

Jos haluat tilata kurssin useammalle saat sen erkoishintaan. Lähetä sähköpostiin [email protected] henkilöiden lukumäärä ja pyydä tarjous.


Kurssi koostuu viidestä 12-17 minuutin jaksosta, jotka voi katsoa silloin kun itselle parhaiten sopii.


1 Päivittäinen ajan ja tehtävien hallinta (aloitusjakso)

Miten voit työskennellä päivittäin siten, että työt tulee tehtyä ja työhalu pysyy korkealla?


2 Energisyyden ja työhalun ylläpitäminen

Millä tavalla työn ilo ja keskittymiskyky vaikuttavat ajanhallintaan? Osaatko ladata itsesi uudelleen parissa minuutissa, kun työhalu katoaa? Mikä on taukojen merkitys aivoille?


3 Lisäarvoa yhteistyöstä ja palavereista

Tiedätkö mitä sinulta odotetaan ja jos tiimissä on sekavuutta, miten tilanne ratkaistaan? Lisäävätkö palaverit työhaluasi vai päinvastoin? Miten saat yhteistyöstä lisäarvoa.


4 Järjestyksen merkitys

Mikä on järjestyksen, tehtävälistojen ja kurinalaisuuden todellinen merkitys ajanhallinnassa? Luonnossa toimii selkeä järjestys, mutta miten on ihmisten laita? Onko ”homma hanskassa”?


5 Hallitsetko todella aikaasi ja elämääsi?

Eilinen on mennyttä, johon ei voi enää vaikuttaa. Tulevaisuutta voimme suunnitella. Ainoa hetki, jolloin koemme elämää ja johon voimme vaikuttaa on tämä hetki – eli nyt. Ota selville oletko todella itsesi ja elämäsi toimitusjohtaja?

Katso palautteita

Yksittäinen palaute verkkokurssista